YOLO

Het weekend begint alweer en ik moet nog neerpennen over vorige week. Shame on me. Zal nog moeten werken aan die goeie voornemens om men blog tijdig bij te houden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vorige weekend, bleven we in Cochabamba omdat er hier ook nog veel te ontdekken is. Had met Nikki een deal gesloten; zij gaat met mij paragliden en dan ga ik met haar mee de deathroad mountenbiken in La Paz een ander weekendje. Voor we vertrokken voor de paragliding vulden we de papieren in dat alle verantwoordelijkheid in onze handen lag. Erna de truffi in met ongeveer 10 mannen voor een hobbelige rit van 45 min. De spanning steeg lichtig naargelang we enkele meters stegen. Het uitzicht was prachig. Na een korte uitleg met 3 basisprincipes moest ik zo hard mogelijk beginnen rennen en dan opeens vlogen we in de lucht. 30 min zat ik met een intense smile op men gezicht te genieten van de view en de ervaring. Enrique wou op het einde nog een trucje doen. Ik schreeuwde het uit en werd een beetje misselijk van de turbulentie. Maar nog geen 5 min later stond ik terug met men voetjes op de grond (niet helemaal correct – I landed on my ass). Superervaring.

   
 Erna het stad in Koreaans gaan eten met de broer en zus van Nikki haar gastgezin. Moed gaan opdoen voor de piercing omstreeks 15u. Lieke kwam ons vergezellen (handje vasthouden). 30 min later liepen we buiten met extra gaatjes en blingbling juweeltjes in onze oren. Bridgette (Amerikaanse onderzoekster) kwam ons vergezellen voor een o-zo-nodige pedicure! Om ons erna te haasten naar Marjet haar appartement voor pannenkoeken-night met allerlei soorten beleg. (op zn Hollands). Drukke drukke dag.

   
 De zondag ging ik normal met Bridgette naar een baby-lama marktje gaan, maar aangezien het hier verkiezingen waren reden er opnieuw geen truffis en taxis. Dus chill dagje dagboek schrijven en chatten met de friendos van Belgica.

Sinds maandag heb ik ook een fitnesskaartje hier, en gaan Marjet en ik steenvast op woensdag bodycombatten met Roger. Jaa, de Roger dat is wel iets speciaals. We zijn heel gemotiveerd om wekelijks te gaan. Mijn plan was dan ook om vandaag nog te gaan, maar gisterenavond had ik een lasagna-avondje met Karlijn en Pablo, Kim, Job, Marjet en Nikki. De afterparty in ons appartementje werd dan eerder georganiseerd door Shantall en Ernest, mijn Boliviaanse kotgenoten. Opeens waren er extra flessen rode wijn, mojito en vodka. Ik kreeg privelessen salsa omstreeks 1u snachts hier in onze keuken. Dus vanmorgen was ik weinig waard om te gaan sporten en dus besloot ik om bananenbrood te maken en me mentaal voor te bereiden op ons weekendje Torro Torro, want in 2 uurtjes vertrekken we. Watch out voor de volgende blogpost. Xx

  

2 gedachtes over “YOLO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s