Rurrenabaque – Día 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om 5u werden we gewekt om de zonsopgang te zien. Nouuu, er waren teveel wolken waardoor het niet zo goed zichtbaar was. Maar het leek een beetje op een scene uit de Lion king, dus de atmosphere was er wel. Met voorbij vliegende vogels, ontwaken van de dieren enz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jungle hostal

Jungle hostal


Ontbijt

Ontbijt

Hierna moesten we wat kracht opdoen en kok Alberto had alweer een zotte ontbijttafel voorzien. Niet voor mij, ik kreeg zoals de lokals verse vis met rijst als ontbijt. Ze waren allen enthousiast dat ik snachts ben gaan vissen, nog nooit had er een toerist zich daarvoor aangemeld. Alle, dat zeggen ze.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met een 2 liter fles water in de hand (zo blij dat ik geen partner had, ik moest men fles niet delen), beschermende kledij, factor 50 op alle vrije lichaamsdelen en een pet aan trokken we de jungle in. Het begin van de zoektocht naar de anaconda. Ik dacht meteen aan de film van Jennifer Lopez en wist niet goed of we super enthousiast moesten zijn of een beetje bang. Poolse Magda vond het niets, terwijl haar man de kop trok in de zoektocht. Na 5 uren zweten en veel gewandel staakten ze de tocht. Geen anaconda! De terugweg naar de hostal was afzien. Op het warmst van de dag, zonder schaduw liepen we in een open vlakte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De verfrissende douche nadien was hemels. Maar het duurde een tijdje voor mijn lichaam terug op correcte temperatuur was, I was on fire! Iedereen smeet zich dan ook in de hamacas voor een welverdiende siesta. Jimmy kwam ons wekken, want in de namiddag gingen we piranha’s vissen. Jeeeiiijj!! De techniek om piranha’s te vissen is best apart. Vanaf het moment dat je voelt of denkt dat er een piranha in de buurt is moet je de hengel binnenhalen. Was zo trots op mijn mini piranha. Dit was dan ook het avondeten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Volledig uitgeteld lag ik die avond als eerste in mijn bed. Wat slaap inhalen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s