Enrique Iglesias

Terwijl ik de meeste verhalen met enige vertraging schrijf, was dit concert vrijdagavond. Lang op voorhand hadden we tickets gekocht en op de dag zelf gingen we vroeg gaan aanschuiven voor goed plaatsje. Dit bleek niet nodig, want het was niet uitverkocht. Een ticket is voor ons goedkoop, maar voor de gemiddelde Boliviaan was dit ver boven hun budget. 

   
   
Omstreeks 22u45 (enige vertraging!) begon de sexy 39 jarige zanger aan het concert. Het vele geschreeuw overstemde gelukkig niet de nummers en gedurende 1u30 hadden we een stevig feestje in het voetbalstadion. 

  
Het allerleukste is dat ik nu ook de Spaanse nummer (een beetje) kan meezingen! Opeens haalde hij een niet knappe, mollige Boliviaan uit het publiek om samen te zingen. De meeste vrouwen waren teleurgesteld, maar die Boliviaan was hilarisch! 

        
Op het einde kwam hij op een minipodium voor ons staan. We werden even allemaal groupies omdat hij zo dicht was. Enrique haalde niet alleen zijn hoge noten, zijn dansmoves en glimlach zorgde bij alle vrouwen voor een snellere hartslag. 

  

2 gedachtes over “Enrique Iglesias

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s