Iquique 

  Ik vergat wat fotos te nemen met mijn gsm, dus dit is de enige die ik kan delen. Voelde me net thuis met het horen en zien van de zee. Al waren de golven te gewaarlijk en het water te koud om volledig me te laten onderdompelen. 
Eerlijk gezegd, voelde ik me ook niet goed genoeg om te zwemmen. Werd zaterdagnacht ziek op de bus. OPNIEUW. Op halve krachten kwam ik zonder problemen en met een kleine geldboete het land Bolivia uit. 6u later was ik in Iquique en een echte hostaljacht deed ik niet. Was tevreden met mijn ieniemienie kamertje + wc. 

Deze morgen waren de klachten nog niet beter. Bezocht 2 ziekenhuizen, waaronder een consult met McDreamy (er bestaan knappe mannen in Chile), maar liep gefrustreerd buiten. 50 euro lichter, geen effectieve testen en een flutvoorschriftje voor wat medicatie. De meds uit Belgie die ik meeheb zijn beter volgens google, dus zit ik weer aan de vertrouwde antibiotica. Benieuwd hoelang ik hiermee goed zal zijn.

   
 Na een kleine citytour in Iquique had ik al genoeg van het aantal zwervers en de pipi/kaka geur en kocht een kaartje voor Santiago. Morgen!! Hoe haal ik het in mijn hoofd, maar er zijn 2 toiletten op de bus en het is slechts een rit van 24u. Ik beloof wat meer tijd te nemen voor mezelf in Santiago. 

2 gedachtes over “Iquique 

  1. Hey Annabel,

    Hier Stijn (het vriendje van je buurmeisje) 😉 We volgen je avonturen op de voet en het ziet er allemaal prachtig uit. Het is top wat je allemaal doet als vrijwilligerswerk. Ik hoop dat je verdere rondreis een super ervaring wordt. Ik lees je berichten en merk dat je af en toe ziek bent (ik weet hoe het is in een tropisch land, been there, done that), daarom Annabel: verzorg jezelf goed, herstel af en toe met wat rust en ontspanning. We denken aan je hé, hopelijk tot binnenkort, groetjes van Stijn en Lore uit Sint-Andries (rijdt er geen nachtbus die 11 000 km aflegt? Dan kan je eens bij ons op bezoek komen :-D)

    Like

    • Omg, dat is mss iets te ver voor een bus. Maar spring zeker eens binnen na 23feb! Ja dat ziek zijn ben ik wat beu, maar dat nemen we erbij. Het is prachtig en hoop jullie de komende weken nog wat op de hoogte te houden van alles. Grtjs uit Santiago!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s