Patagonia 7 – 9

De glacier tour was amazing. Met een leuke bende amuseerden we ons de hele dag op het dek van het schip. Eenmaal aangekomen bij de glacier begonnen we allen als een freak non-stop fotos te nemen. 100 jaar geleden was de glacier 15km verder. En je ziet constant kleine brokstukken ijs afbreken. Global warming is dus een feit! We kregen zelfs een glas whisky geserveerd met glaciar-ijs. Hoe decadent is dat. Op de terugweg moest ik afscheid nemen van mijn vrienden, die gaan verder richting Argentinia en het zuiden van Chile. Ik ging terug naar Villa O’Higgings. Waar ik mijn verslag moest uitbrengen voor de thuisblijvers die geen ticket hadden kunnen bemachtigen. 

  
Maandag trokken we de natuur in voor een wandeling met een prachtig uitzicht op de stad en de bergen errond. We liepen nog iets verder off road, sprong over een klein riviertje richting de top. Maar het werd te gevaarlijk en we keerden dan maar terug.  

  

 
Dinsdag was een regenachtige dag en we besloten om terug te rijden naar Puerto Montt. Woensdag was een beetje hetzelfde, maar we hielden halt in Villa Cerro Castilo. Ik trok men regenponcho aan en ging alleen wandelen in het natuurpark hier. Uiteindelijk kwam de zon tevoorschijn en had ik een prachtige wandeling.  

 
   
 Vandaag is het opnieuw regen, maar toch gaan we door met het paardrijden! Verslag en fotos volgen. 

  
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s