Feliz Navidad

Feelliizzzz Naviidaddd 🎶

Het huis van God staat voor iedereen open, en gisterenavond ook voor de straathonden. Met z’n allen kwamen ze een kijkje nemen in de boemvolle kerk. Het kinderkoor vrolijkte de viering op. Enkelen hadden ook duidelijk te diep in het glas gekeken en probeerde met hoge en valse noten het koor te overtreffen. Ook de priesters hadden er zin in en straalden hun enthousiasme uit met enkele lichte dansbewegingen tijdens de muziekmedleys.  

  
 Ohja overdag, de 24ste, spendeerde ik op het water. Had een kayakavontuur samen met een gezin uit Schotland. In het parque nacional van Chiloe genoten we van de wilde dieren, verlaten strand en een koude wind.   

Deze morgen kregen we een versgemaakt feestontbijt in de hostal. Met een volle maag trok ik naar Dalcahue. In de busterminal maakte ik kennis met Ian en zijn familie. Voor de volle 20 minuten was ik zijn beste vriend en wanneer ik moest vertrekken wierp hij me kushandjes toe. Onderweg zat ik naast de buschauffeur en gaf me enkele tips met als voorbeeld om de ferry te nemen naar Isla quinchao. Samen met de Franse Celine bezocht ik Curaco de Vélez en Achao. Erna nam ik in een sneltempo de ferry en bus richting wifi zone om te skypen met de familie tijdens Kerst!  

  
    
    

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s