Pumillahue – Mar Brava

Met een klein groepje vertrokken we gisteren op tour om de pinguïns te gaan bezoeken. 6 maanden in het jaar leven ze op kleine eilandjes voor de kust van Pumillahue

We zagen koppeltjes met hun harige mini-pinguïns, zeeotters, zeehond, speciale eenden enz. Op de woeste zee ging onze boot hevig op en neer, weg en weer. Nu begrepen we waarom het goed weer moest zijn voor deze tour. Diana werd een beetje zeeziek, terwijl Orlando en ik genoten van de spanning. Na een goed half uur was de tour afgelopen en stonden we veilig aan wal.  

 Erna hielden we halt aan enkele interessant stops. Juliette zou gaan surfen op Mar Brava en ik besloot haar te vergezellen. Met haar pak ging ze het water in om enkele golven te pakken. Ooh ik ging zonder pak de Pacific Ocean in. Een gelukzalig gevoel!  

 

4 gedachtes over “Pumillahue – Mar Brava

 1. hey
  in Peru hebben de “Galpagos van de armen” bezocht met veel zeehonden en pinguïns
  de reuk was niet altijd lekker
  de naam van die eilanden heb ik vergeten of misschien is het Islas Palomino
  groetjes gelukkig kerst en nieuwjaar uit Veurne
  erik

  Like

 2. Cool ! 😀 Het is een fantastisch avontuur dat je nu beleeft, ten volle ervan genieten zou ik zeggen, bij deze wens ik je een Gelukkig en Gezond 2016 en dat al je wensen mogen uitkomen! 😉 Good luck! xxx ps: tegen daj terug komt ist bijna weer zomer, top!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s