Playa de Virgin

2 trucks en 1 gratis bus bracht ons uiteindelijk in Bahia Inglesa. Onderweg hadden we een tussenstop in Copiapo, maar mensen schreeuwden “Gringooo” naar ons en we voelden ons een beetje terug in Bolivia. Een reden om niet te blijven. Al was deze woestijnstad wel prachtig geleden in het dal van de bergen. De bus nam ons gratis mee naar Caldera

      
We waren een van de weinige toeristen uit Europa. Caldera en Bahia Inglesa zijn populaire bestemmingen bij Chilenen en Argentijnen. Een cozy backpackershostel was de nieuwe thuis voor 2 nachten. 

De dag erna besloten we opnieuw te hitchhiken naar Playa de Virgin. Een Franse jongen met Marokaanse roots vergezelde ons. Hij dacht aanvankelijk dat ik lesbisch was, omdat ik hem weinig aandacht gaf. Excuse me?! 

We hadden het geluk te mogen meereizen met een super verliefd koppel. Christina was niet de beste co-pilote en we reden meerdere maken verkeerd. Op de snelweg werden we door de politie aan de kant gehouden voor controle. Al vonden ze het best wel leuk. 

Uiteindelijk kwamen we aan in Playa de Virgin. Genaamd naar de rots bij het strand. Parelwit strand en een rustige zee. Al kwam de zon niet door de wolken, toch hadden we na afloop een extra kleurtje gekregen. Onze vrienden brachten ons terug en we kookten samen met onze Franse vriend in de hostel. Want hij at de gedurende 6weken enkel noodles. Die mannen toch. Hij probeerde nog al zijn versiertrucs uit op ons, maar op dat vlak had hij het al lang verkorven. We konden eindelijk terug ontspannen wnnr hij vertrok naar de terminal. 

   
    
   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s